PDA

View Full Version : WarCraft 3

Viper
07-13-2009, 10:08 PM
85.204.40.10:30000
sau cs.golannet.ro:30000 (inca nu merge numele trebuie sa asteptam sa se propage)

Folositi IP-ul direct si nu uitati portul 30000 (dupa cele 2 puncte de rigoare).

De admine o sa ma ocup personal la cereri de pe forum.
Serverul este steam only iar xp-ul se salveaza doar pe id-ul de steam.

Have fun.

cashone
07-13-2009, 11:12 PM
o da, o dam in pokemoni :)

Vegeta
07-14-2009, 01:14 AM
oricum, mai bine decat sa o dam in nimic
azi de ce nu te-ai prezentat?

Viper
07-14-2009, 02:10 AM
oricum, mai bine decat sa o dam in nimic
azi de ce nu te-ai prezentat?
Pentru ca e prea ghey sa iasa din casa... sau de la sala whatever.
Eu sunt mandru ca sunt pokemon, tu de ce esti trist ca esti ghey cash? :)

alan
07-14-2009, 02:17 AM
mic INFO

UNDEAD
1. Vampiric Aura: Primiti (15% - level 1 , 30% - level 2 or 45% -level 3) din damage-ul facut altora in healt pentru voi. Adica daca ucideti pe unu cu 100 healt primiti voi inapoi 15, 30 sau 45 health inapoi
2. Unholy Aura: primiti un plus de viteza in funtie de levelul la care sunteti. Viteza nu va mai conta in funtie de arma pe care o aveti. Ve-ti alerga la fel si cu AWP si cu knife
3. Levitation: va permite sa sariti mult mai sus datorita reducerii gravitatiei, la fel in functie de level
ULTIMATE: Suicide Bomber – cand muri explodezi si ucizi tot din jur

HUMAN
1. Invisibility : deveniti partial invizibil (transparent) in funtie de level. Cel mai transparent veti fi in pozitia duck cu knife in mana
2. Devotion aura: primiti la inceputul rundei 115, 130 sau 145 healt in functie de level
3. Bash: cand trageti in cineva aveti sansa de 15%, 30% or 45% sa il tineti pe loc timp de o secunda (se seteaza automat maxspeed la 0 pt o secunda)
ULTIMATE: Teleport: - chiar va puteti teleporta in locuri nebanuite cu conditita sa vizualizati locul unde vreti sa va teleportati. (Atentie pe unele servere se poate sa luati kick/ban daca va teleportati in locuri nepermise cum sunt acoperisuri, lazi … etc)

ORC
1. Critical Strike: o sa faceti damage de 2, 3, 4 ori mai mare decat normal la fiecare shot … in functie de level
2. Critical Grenade: veti face damage de 2,4,6 ori mai mare cu grenada
3. Equipment Reincarnation (Ankh): va da 33%, 67%, 100% shansa sa primiti la inceputul rundei armele si munitia de runda trecuta chiar daca ati murit. Nu veti primi si kevlar+helm innapoi
ULTIMATE Chain Lightning: veti face un “arc electric” intre voi si oponentii vizibili cu un damage destul mare (aprox 30-50 hp)

NIGHT ELF
1. Evasion: va da sansa sa evitati gloantele trase de oponenti in functie de level
2. Thorns Aura: face 10,20,30% damage “in oglinda” la oponentul care v-a nimerit
3. Trueshot Aura: face 15,30,45% extra damage la fiecare glont
ULTIMATE: Entangle Roots – imobilizeaza partenerul pentru 10 sec

BLOOD MAGE
1. Phoenix: aveti 33% ,67% ,100% sansa sa reinviati primul partener ucis
2. Banish: aveti sansa sa faceti “slap” cu damage de 7% ,13% ,20% oponentilor la inceputul rundei. Cand va veti intalni cu ei vor fi deja “raniti”
3. Siphon Mana: veti fura 2% ,4% ,8% din banii celor ucisi de voi sau de colegi
ULTIMATE: Flame Strike: - veti putea trimite flacari cu damage mare catre inamici

SHADOW HUNTER

1. Healing Wave: la fiecare secunda tu si cei de langa tine primesc 1HP.Aria de valabilitate conteaza in functie de level
2. Hex: cand il tintiti pe un inamic aveti sansa sa-l transformati intr-un “goober” (nu pot traduce), fapt care il incetineste mult
3. Serpent Ward: Primiti 1,2,3 “serpi pazitori” care fac damage la inamicii apropiati
ULTIMATE: Big Bad Voodoo – sunteti invincibili 2 secunde, si se anuleaza Critical Strike

WARDEN
1. Fan of Knives: aveti sansa de 5% ,10% ,15% sa deveniti un “mole” - intraductibil
2. Blink: faceti disable la toate Ultimatele inamicilor apropiati. 33% ,67% ,100%
3. Shadow Strike: aveti sansa de 15% ,30% ,45% sa trimiteti “cutite otravite” la inamicii incare trageti, fara a da vreo comanda suplimentara
ULTIMATE: Vengeance – cand folositi acest ultimate vei fi repus in baza cu 50 health, si aceleasi arme cu care ai murit

CRYPT LORD
1. Impale: cand nimeriti inamicul il “zguduiti” si nu va mai poate nimerii
2. Spiked Carapace: face (5%, 10% or 15%) damage in oglinda si va da in plus armura in plus
3. Carrion Beetles: aveti sanse mult mai mari (cu 15% ,25% ,45%) sa nimeriti inamicii (util pentru incepatori)
ULTIMATE, Locust Swarm – o multime de “lacuste” verzi se va abate catre inamici. Daca aveti in echipa vreo 5 Crypt Lorzi e posibil sa omorati tot inainte de a a vedea inamicii. Cred ca e cea mai mai enervanta ULTIMATE pentru inamici.

tymon
07-14-2009, 11:58 AM
Thanks Santo, eu chiar aveam nevoie (mi-ai luat-o inainte, vroiam si eu sa caut, si chiar o sa o fac).

Nenea Viper (:D), nu ne faci si noua niste adminele mititele pe acest server (eventual cu acelasi nivel de acces ca pe serverul normal) ? Pls

Viper
07-14-2009, 12:24 PM
Va fac, insa regulile vor fi foarte scurte si stricte.
1. Nu veti da absolut nici un ban (e steam only), decat in cazurile absolut evidente de wall+aim+speed si cu demo facut in spate. (Pt injuraturi veti folosi lama sau gag, dar banul este aproape interzis).
2. Nu veti da xp (am log de admini si vad :) ).
3. Veti juca intodeauna cu numele vostru (adminu se face pe steamid), daca intri cu alt nume, il schimbi in numele tau.

Si le mai fac pe masura ce mai imi vin in minte... le incalcati, pierdeti adminul instant fara drept de al mai lua vreodata.
Pe serverul asta nu vreau sa vad certuri, pokemonisme si alte emouri.. intru sa dau un he si sa ma distrez o juma de ora :)

Have fun

PS
astept steamid-urile de la voi pe privata. ah si nice helper alan.

alan
07-14-2009, 12:51 PM
am si eu o sugestie: daca poti da un rename la numele sv sau la info sa apara un pic diferit de celalalt sv golannet. gen GolaNNet WAR3FT

tymon
07-14-2009, 01:11 PM
total de acord cu regulile, ba chiar ar trebui folosite putin si pe serverul normal (prea multe ban-uri aiurea se dau).
In cele 5 minute in care am citit pe net despre modul asta warcraft am vazut ca era unu care intreba daca nu se poate scoate comanda de dat xp, si cineva ii raspundea afirmativ, fara alte detalii. Trebuie sa mai caut, dar la scarbici nu prea pot.

Pare destul de interesant modul asta, let's play more.

cashone
07-14-2009, 02:40 PM
eu trist ? gay? no no no my friend... ala e taz, admin imi fac singur
ps: u sax :|

ps2:
Commencing connection retry to cs.golannet.ro:30000
Connecting to cs.golannet.ro:30000...
STEAM validation rejec

merge oribil de bine :D

mda :D nu aveam update la steam :D ma scuzi

Viper
07-15-2009, 11:24 AM
Zilele astea l-am lasat asa ca era in teste sa vad daca nu crapa.
Dar usor usor il modific (si cu numele si cu anunturile) sa fie calumea.

tymon
07-15-2009, 04:27 PM
Continuare a ceea ce a zis Santo:
"
ALTE SPECIFICATII

Am tot vorbit mai sus de ULTIMATE. Pentru a utiliza aceasta caracteristica trebuie sa va alocati o tasta pentru acesta capacitate prin comanda in consola bind tasta "ultimate" de exemplu eu folosesc tasta "alt" si am scris bind alt "ultimate". Trebuie mentionat ca functia Ultimate se declanseza numai prin apasarea tastei ULTIMATE. Celelalte abilitati sunt active tot timpul. ULTIMATE-ul se foloseste odata la 32 de secunde. La inceputul rundei trebuie sa asteptati cam 10-16 sec.

Pe langa abilitatile de mai sus aveti posibilitatea sa cumparati altele prin folosirea meniului shopmenu si shopmenu2. Pt. un joc mai rapid puteti folosi bind, eu folosesc asa bind - "shopmenu" si bind = "shopmenu2"

Pentru Shopmenu "-"
1. Ankh of Reincarnation - dupa moarte, in tura viitoare va reincarnati toate armele
2. Boots of Speed - va da viteza cu 5% mai mare la fiecare arma
3. Claws of Attack - face damage +6 la fiecare lovitura
4. Cloak of Shadows - va face cu 58% mai invizibil pana muriti
5. Mask of Death
6. Necklace of Immunity - nu au efect Ultimatele asupra voastra
7. Orb of Frost - incetineste inamicul cu fiecare lovitura
8. Periapt of Health - primiti extra viata
9. Tome of Experience - primiti experienta, e ca si cum ai schimba bani pe xp

Pentru Shopmenu2 "="
1. Scroll of Respawn - daca muriti sunteti reinviat in baza, il puteti cumpara si cand sunteti mort
2. Mole Protectant - sunteti imuni la inamicii ce folosesc mole ( v-am explicat ce este )
3. Amulet of the Cat - nu vi se aud pasii
4. Sock of the Feather - sariti mai mult
5. Helm of Excellence - sunteti imuni la headshot-uri prin 5 casti, daca iti trage cineva de 5 ori in cap nu iei headshot dar a 6-a oara esti mort
6. Flaming Gloves of Warmth - primiti o grenada la fiecare 10 sec
7. Ring of Regeneration - (se pot lua 5 ) fiecare aduce +1hp/sec, le puteti cumpara si daca spuneti "rings"
8. Chameleon - va face sa aratati ca inamicul la inceputul rundei sau in timpul acesteia, coechipierii nu te pot omori, aparandule un mesaj Don`t Shoot, He`s on Your Team cand pun tinta pe tine
9. Mole - la inceputul rundei sa va da din baza inamicului, deghizat in inamic, doar cu un pistol daca ati murit sau cu armele ramase de la sfarsitul rundei, fara sa puteti cumpara altele

Alte comenzi, doar cele utile:

- changerace - va schimbati rasa
- level - va arata ce puteri aveti
- savexp - salveaza xp numai daca serverul permite asta
- war3menu - va arata un meniu de war3

Alte comenzi utile de stiut (netraduse)

war3menu Displays the war3ft main menu.
war3help Displays the war3ft help MOTD.
changerace Displays the race selection menu.
shopmenu Displays the first shop menu with common items.
shopmenu2 Displays the second shop menu with common items.
itemsinfo Displays the first item help MOTD.
itemsinfo2 Displays the second item help MOTD.
skillsinfo Displays the skills information MOTD.
selectskill Displays the skill selection menu.
playerskills Displays a list of players on the server and their current skills/ultimates
level Displays the player's current level, skills, and ultimate.
ultimate Cast's the player's ultimate if one is available and ready.
resetskills Resets the player's skills allowing them to re-select them.
resetxp Resets the player's XP to 0.
ability Uses a player's ability if one is available and ready.
rings Will purchase the maximum amount of rings possible (up to 5).

"

PS: thanks Viper

Vegeta
07-15-2009, 07:54 PM
am schimbat eu numele ca ma enerva

Viper
07-16-2009, 07:32 PM
am schimbat eu numele ca ma enerva
Tocmai cand vroiam sa il schimb eu :)
gg

G@rfi3ld
07-20-2009, 08:19 PM
sper ca nu bagati bullshit'uri dalea cu "nu e voie pe textura = slay " ? :)
ca dak pot sa sar mai mult si sa ma urc pe textura asta e , daia sunt si baga-te abilitatile alea ca sa poti sa faci ceva mai deosebit :)

Viper
07-20-2009, 09:43 PM
sper ca nu bagati bullshit'uri dalea cu "nu e voie pe textura = slay " ? :)
ca dak pot sa sar mai mult si sa ma urc pe textura asta e , daia sunt si baga-te abilitatile alea ca sa poti sa faci ceva mai deosebit :)
Orice iti permite modul e permis pe server, stai linistit.

Vegeta
07-20-2009, 09:49 PM
mai putin ce nu ii convine lui viper cand il omori si atunci o sa iei ban
dar asta stie toata lumea, deci nu cred ca se mai pune ca regula :D

tymon
07-21-2009, 11:32 PM
Viper, crede-ma ca nu are rost sa iti resetezi xp-ul la rase, daca asta ai de gand.
Fiecare joaca cum vrea, nu ma deranjeaza, imi cer scuze daca asta ai inteles. Sunt putin cam nervos azi, din cu totul alte motive, poate era mai bine sa nu deschid subiectul.

Cred ca nu ar fi rau ca xp-ul sa se reseteze la toti ceva mai des, la 2-3 zile .. o saptamana, pentru ca nu e deloc fun sa joace oameni de nivele maxime cu altii care abia incep.

Eu oricum o sa iau o pauza de vreo 3 saptamani, plec in concediu si nu prea o sa mai am de unde sa intru.
HF all

G@rfi3ld
07-22-2009, 11:01 AM
Cred ca nu ar fi rau ca xp-ul sa se reseteze la toti ceva mai des, la 2-3 zile .. o saptamana, pentru ca nu e deloc fun sa joace oameni de nivele maxime cu altii care abia incep.

daca ar face xp-u sa-ti creasca cu 40-50 ar merge resetat la 3 zile ,
dar cum e acum eu m-am chinuit 4 ore sa fac lvl 6 sau 7 si apoi de la lvl 7 trebuie sa bagi mult xp ca sa treci la lvl8 si asa mai departe ...

la cum e acum eu zic ca e bine sa-l reseteze la 2 sapt :)

PS:tymon poti sa incepi si alte rase , asa se echilibreaza cu cei ce incep prima rasa :)

G@rfi3ld
03-03-2010, 04:27 PM
Dowwwwnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!