Old 09-28-2006, 10:55 AM
knoppyx's Avatar
knoppyx Offline
Junior Member

Cool wow

cel mai bine e un sv de wow (chiar daca nu prea imi place) pt ca ar avea succes, ca CICA e cel mai jucat joc din lume
dc sa influenteze negativ, cei care vor counter joaca counter si cei cu wow joaca wow
Old 11-10-2006, 08:05 PM
sSq Offline
Junior Member

Send a message via Yahoo to sSq

Diablo2 ar fi cel mai bine sa bagati ... in fine e alegerea voastra dar ar fi misto un lod
Old 11-10-2006, 09:36 PM
alan's Avatar
alan Offline
Senior Member

moaaa....pai dak se face de lineage2 ma bag si eu ca demult caut un srvr bun in Romania ... nu dalea cu suferinzi si stergatori de parbrize care au dat si ei de admin :P
Old 12-31-2006, 04:07 PM
p0pik@'s Avatar
p0pik@ Offline
Junior Member

baa cel mai bine ar fii sa bagatzi un age 2
Reply With Quote
Old 06-03-2007, 09:20 AM
CristiaNO's Avatar
CristiaNO Offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by knoppyx
cel mai bine e un sv de wow (chiar daca nu prea imi place) pt ca ar avea succes, ca CICA e cel mai jucat joc din lume
dc sa influenteze negativ, cei care vor counter joaca counter si cei cu wow joaca wow
Cel mai jucat joc din lume, problema e ca un server pirat nu reprezinta nici un sfert dintr-un server oficial.
Reply With Quote
Old 06-03-2007, 12:31 PM
Soche Offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by CristiaNO
Cel mai jucat joc din lume, problema e ca un server pirat nu reprezinta nici un sfert dintr-un server oficial.
Man atunci cumpara-ti tu ca sa joci pe blizzard, daca iti place sa fie atata lume. Yo sincer prefer ceva free si cu mai putina lume decat sa dau atatatia bani ca sa joc acelasi joc. Bine ca poate disconecturile sunt deranjante uneori dar ce sa faci deocamdaa nu platesti nimik pt ca joci asha ca se compenseaza. Si oricum nu lumea e problema pt ca tot 100 de playeri tot ai intr-o zi si pe cele pirat. Iar spre partea de update stai linistit cand iese un update pt blizzard nu trece mult si il scot astia si pt pirat
Old 06-09-2007, 04:12 AM
Viper's Avatar
Viper Offline
Freelancer

Quote:
Originally Posted by Soche
Man atunci cumpara-ti tu ca sa joci pe blizzard, daca iti place sa fie atata lume. Yo sincer prefer ceva free si cu mai putina lume decat sa dau atatatia bani ca sa joc acelasi joc. Bine ca poate disconecturile sunt deranjante uneori dar ce sa faci deocamdaa nu platesti nimik pt ca joci asha ca se compenseaza. Si oricum nu lumea e problema pt ca tot 100 de playeri tot ai intr-o zi si pe cele pirat. Iar spre partea de update stai linistit cand iese un update pt blizzard nu trece mult si il scot astia si pt pirat
Nu joci acelasi joc. Incearca intai originalul dupa care piratatul... ai sa vezi diferentele. Daca ramai la aceiasi parere si dupa asta, inseamna ca ai probleme serioase
Old 06-09-2007, 12:23 PM
Soche Offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Viper
Nu joci acelasi joc. Incearca intai originalul dupa care piratatul... ai sa vezi diferentele. Daca ramai la aceiasi parere si dupa asta, inseamna ca ai probleme serioase
e aproape aceasi chestie man te asigur am jucat si pe original si pe pirat wow . diferentza e ca pe blizzard nu ti se deconecteaza de la server si sunt unele chesti modificate ( aici ma refer la potentialul unor arme sau alte chesti ) dar nesemnificativ, unele bugguri de versiuni la pirat dar in urmatorul update se rezolva, a si vorba lui cristiano e mai multa lume, mult mai multa. Asta e parerea mea nuj pote voi aveti alta despre wow. dar ca sa intelegei viper eu ma refeream aici strict la wow nu si la alte jocuri, pt ca la altele se vede diferentza de la cer la pamant

Last edited by Soche; 06-09-2007 at 12:27 PM.
Reply With Quote
Old 07-08-2007, 03:58 AM
Viper's Avatar
Viper Offline
Freelancer

Joaca pana la lvl 70 pe wow orig, treci pe tbc si mai zi-mi odata diferentele. E ALT joc.
Old 07-08-2007, 11:20 AM
Soche Offline
Senior Member

aici se poate sa ai dreptate
am jucat wow pe blizz dar trecerea la TBC nu e facuta pe blizz aici am inceput cu piratu

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules